fbpx

Handlekraft

OFERIM SOLUȚII personalizate pentru fiecare client, prin abordarea nevoilor și cerințelor specifice ale acestora. 

Compania noastră este un lider de piață în furnizarea de soluții pentru depozite și spații comerciale. În cadrul portofoliului nostru, oferim o gamă largă de produse și echipamente de calitate, concepute pentru a îndeplini cele mai exigente cerințe ale clienților noștri.

Suntem specializați în furnizarea de rafturi paleti, rafturi tip polita, rafturi cantilever, rafturi drive-in, rafturi mezzanine, rafturi de perete, rafturi gondola și rafturi cu panou perforat, precum și echipamente de ridicat și accesorii. 

Proiecte

Digi

Digi

DIGI este un operator de servicii de telecomunicații din România, înființat în anul 1994. Compania Romanian Cable System a cunoscut o dezvoltare rapidă pe piața din România, primii pași concretizându-se prin achiziționarea mai multor rețele de comunicații din țară.

Brands International

Brands International

Brands International este o companie românească dedicată întregului domeniu al trabucurilor și accesoriilor pentru acestea. E un importator exclusiv al celor mai bune și mai cunoscute mărci de trabucuri, cigarillos, tutun și păstrează întotdeauna clienții în centrul atenției.

Stone deco Style

Stone deco Style

De peste 15 ani, Stone Deco Style este producator si distribuitor de piatra decorativa. Distribuie pe piața din România piatră decorativă și cărămidă aparentă de cea mai înaltă calitate, produse manual în fabricile din Ciolpani și Buzău.

Unitatea Militară Mizil

Unitatea Militară Mizil

Handlekraft a colaborat cu Unitatea militară Mizil pentru a furniza paleți de înaltă calitate și pentru a ajuta la instalarea lor în unitate. Acești paleți sunt construiți din materiale durabile și rezistente și sunt proiectați pentru a susține greutăți.

Rever Barber

Rever Barber

Am avut plăcerea să lucrăm cu Rever Barber, lider în furnizarea produselor profesionale pentru saloanele de frizerie din România. Proiectul a implicat furnizarea de rafturi paleți și rafturi de tip poliță cu o suprafață totală de 400 m2.

Open Public Services

Open Public Services

Open Public are o experiență de peste 26 de ani, oferă o gamă completă de servicii, de la managementul bazelor de date, expediții postale și logistică completă pentru campanii de promovare a vânzărilor, până la centre de telemarketing și aplicații software.

Fabrica Moncler 2

Fabrica Moncler 2

Ne bucurăm de rezultatele fructuoase obținute în urma parteneriatului nostru cu Moncler, unde am integrat în mod eficient tehnologii și materiale de ultimă generație.

Poliția Generală București

Poliția Generală București

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, este o instituție din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, subordonată Ministerului Afacerilor Interne. Echipa noastră de profesioniști a lucrat cu atenție la detalii pentru a oferi soluții personalizate.

Moncler

Moncler

Moncler este o marcă italiană de modă de lux fondată în Franța, cunoscută în principal pentru îmbrăcămintea de schi. Suntem mândri de rezultatele colaborării noastre cu Moncler, în cadrul căreia am utilizat cele mai recente tehnologii și materiale.

Bigotti

Bigotti

Fondată în 1997, este compania responsabilă pentru producerea și distribuția brandului de lux pentru bărbați, Bigotti, care a reușit să-și asigure poziția pe piața modei.

Meron

Meron

Prin misiunea sa de a aduce cafeaua de cea mai bună calitate în România și prin extinderea rapidă a rețelei sale de locații, MERON a reușit să devină un punct de referință în industria cafelei.

Contactează-ne

Apelează cu încredere la serviciile noastre de închiriere

sales@handlekraft.ro

+40 (758) 777 676

Adresa

Str. Transilvaniei nr. 6 , Otopeni Romania