• Rever Barber
  • Locație: România
  • Produse utilizate: Rafturi Paleti și Rafturi tip Poliță cu înălțimea de 5 m, greutatea medie pe palet de 550 kg, greutatea medie poliță 400 kg.
  • Capacitate: 350 paleți, 450 cutii

Rever Barber este un magazin specializat în produse și echipamente de barbering, care a fost fondat în vara anului 2017 de un frizer pasionat de această industrie. Cu un portofoliu de peste 60 de branduri renumite din întreaga lume, Rever Barber a devenit o voce importantă pe piața românească de profil. În prezent, compania importă peste 2000 de produse de înaltă calitate, iar obiectivul său principal este să sprijine dezvoltarea profesională și personală a frizerilor prin oferirea de echipamente de calitate superioară.

Știm că siguranța și durabilitatea sunt esențiale, astfel încât am selectat rafturile noastre pentru a fi robuste și solide, asigurându-ne că Rever Barber beneficiază de cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Iar echipa noastră de specialiști pregătiți în domeniul depozitării a asigurat o instalare corectă și sigură a rafturilor.

Echipa Handlekraft a furnizat o soluție de depozitare personalizată pentru Rever Barber, care a permis magazinului nu doar să-și organizeze stocurile de produse într-un mod mai eficient ci și să îşi maximizeze spațiul disponibil pentru extinderea afacerii. În acest proiect au fost folosite rafturi paleţi și rafturi de tip poliță capabile să susțină greutăți impresionante de până la 550 kg pe palet și 400 kg pe poliță. Cu o capacitate de stocare masivă de 350 de paleți și 450 de cutii, această soluție ingenioasă a fost creată pentru a se potrivi perfect nevoilor specifice ale magazinului de echipamente de barbering.

 

Suntem mândri să spunem că proiectul nostru cu Rever Barber a fost un succes deplin și suntem încântați de colaborarea cu ei. Le mulțumim pentru oportunitatea de a lucra împreună și suntem entuziasmați să continuăm să oferim soluții de depozitare personalizate pentru a ajuta afacerea lor să crească și să prospere în viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *