fbpx

Handlekraft

  • OPEN Public
  • Locație: România
  • Produse utilizate: Rafturi Paleti  greutatea medie pe palet de 750 kg.
  • Capacitate: 360 paleți și înălțimea rafturilor de 4.5m 

 

OPEN PUBLIC SERVICES este o firmă mixtă elvețiano-română înființată în anul 1996. Cu o experiență de peste 26 de ani în domeniu, aceasta oferă o gamă completă de servicii, de la managementul bazelor de date, expediții postale și logistică completă pentru campanii de promovare a vânzărilor, până la programe de loialitate, centre de telemarketing și aplicații software pentru marketing direct. În plus, OPEN PUBLIC SERVICES este specializată în implementarea programelor de marketing relații clienți, comerț electronic și expedierea materialelor.

 
Pentru proiectul OPEN PUBLIC SERVICES, am furnizat un volum de 350 m2 de rafturi cu o înălțime de 4.5 metri, având o capacitate de stocare a 360 de paleți, cu o greutate medie de 750 kg pe palet. Echipa noastră de profesioniști a lucrat cu atenție la detalii pentru a produce rafturi de înaltă calitate, care să se potrivească cu nevoile exacte ale clientului.
 
Produsele noastre au contribuit la crearea unui spațiu amplu și funcțional pentru stocarea și gestionarea eficientă a produselor celor de la OPEN PUBLIC SERVICES. Suntem dedicați să oferim servicii de înaltă calitate și să construim relații durabile cu clienții noștri, iar colaborarea noastră cu OPEN PUBLIC SERVICES este o dovadă a acestui angajament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *