fbpx

Handlekraft

Pentru retur nu sunt acceptate produse care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi (nesemnalate ca defecte estetice în primele 48 de ore de la recepționarea produsului). 

Orice produs din magazinul handlekraft.ro poate fi returnat GRATUIT in termen de 30 zile calendaristice. 

Privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a va retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele, în termen de 30 de zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs. Noi, însă, va extindem termenul de retur al produselor noastre până la 30 de zile. Acest lucru se datorează faptului că avem încredere în calitatea produselor noastre și pentru că experiența clientului nostru cu produsul achiziționat este cea mai importantă prioritate a relației noastre cu acesta.

În cazul returnării unui produs, returnarea banilor se va face către aceeași persoana menționată pe factura fiscală/contract prin transfer bancar.
Daca factura este emisă pe persoana juridică/firmă, vânzătorul nu este obligat să accepte returul produselor și returnarea banilor. 

În cazul în care doriți să inițiați un retur, vă rugăm să ne trimiteți cererea pe adresa sales@handlekraft.ro