fbpx

Handlekraft

Soluții pentru depozitare și spații comerciale

Oferim servicii complete de utilare a spațiilor comerciale, dar și a depozitelor, eficientizând la maxim organizarea și prezentarea produselor tale. Lucrăm cu echipamente profesionale de cea mai bună calitate.

Pașii de lucru

Pasul 1
Măsurarea spațiului comercial

Măsurăm spațiul care urmează să fie amenajat. Luăm în calcul dimensiunile și pozițiile ferestrelor, ușilor, sistemelor de electricitate și tot ce mai este necesar ca spațiul să poată fi ulterior amenajat cu ușurință.

Pasul 2
Stabilirea ofertei

Îți prezentăm care sunt costurile pentru amenajarea spațiului tău comercial și discutăm împreună oferta. Transparența totală este unul dintre principiile noastre de lucru.

Pasul 3
Procesul de proiectare

Proiectăm rafturile în așa fel încât să se pună accent pe actualele și viitoarele nevoi ale unei manipulări raționale a produselor. Designul lor contribuie la o funcționalitate bine gândită și un nivel ridicat de siguranță. Avem grijă ca produsul creat să se potrivească perfect spațiului tău.

Pasul 4
Transportarea și montarea produsului

Echipa noastră de specialiști livrează în siguranță elementele mobilierului, cu toate accesoriile necesare și se ocupă de montare într-un mod eficient și rapid.

Pasul 5
Inspecție și mentenanță

Pentru a asigura o durată mai lungă de funcționare în siguranță, echipa HANDLEKRAFT realizează periodic inspecția rafturilor tale, având grija ca normele în vigoare să fie respectate. Obiectivul nostru principal este să oferim servicii de calitate, pentru că ne dorim o colaborare de lungă durată cu clienții noștri.

Clienții noștri

Completează formularul pentru a primi oferta

Email Address

sales@handlekraft.ro

Telefon

+40 758 777 676