fbpx

Handlekraft

Soluții pentru depozitare și spații comerciale

Oferim servicii complete de utilare a spațiilor comerciale, dar și a depozitelor, eficientizând la maxim organizarea și prezentarea produselor tale. Lucrăm cu echipamente profesionale de cea mai bună calitate.

Pașii de lucru

Pasul 1
Măsurarea spațiului comercial

Măsurăm spațiul care urmează să fie amenajat. Luăm în calcul dimensiunile și pozițiile ferestrelor, ușilor, sistemelor de electricitate și tot ce mai este necesar ca spațiul să poată fi ulterior amenajat cu ușurință.

Pasul 2
Stabilirea ofertei

Îți prezentăm care sunt costurile pentru amenajarea spațiului tău comercial și discutăm împreună oferta. Transparența totală este unul dintre principiile noastre de lucru.

Pasul 3
Procesul de proiectare

Proiectăm rafturile în așa fel încât să se pună accent pe actualele și viitoarele nevoi ale unei manipulări raționale a produselor. Designul lor contribuie la o funcționalitate bine gândită și un nivel ridicat de siguranță. Avem grijă ca produsul creat să se potrivească perfect spațiului tău.

Pasul 4
Transportarea și montarea produsului

Echipa noastră de specialiști livrează în siguranță elementele mobilierului, cu toate accesoriile necesare și se ocupă de montare într-un mod eficient și rapid.

Pasul 5
Inspecție și mentenanță

Pentru a asigura o durată mai lungă de funcționare în siguranță, echipa HANDLEKRAFT realizează periodic inspecția rafturilor tale, având grija ca normele în vigoare să fie respectate. Obiectivul nostru principal este să oferim servicii de calitate, pentru că ne dorim o colaborare de lungă durată cu clienții noștri.

Clienții noștri

Proiecte

Digi

Digi

DIGI este un operator de servicii de telecomunicații din România, înființat în anul 1994. Compania Romanian Cable System a cunoscut o dezvoltare rapidă pe piața din România, primii pași concretizându-se prin achiziționarea mai multor rețele de comunicații din țară.

Brands International

Brands International

Brands International este o companie românească dedicată întregului domeniu al trabucurilor și accesoriilor pentru acestea. E un importator exclusiv al celor mai bune și mai cunoscute mărci de trabucuri, cigarillos, tutun și păstrează întotdeauna clienții în centrul atenției.

Stone deco Style

Stone deco Style

De peste 15 ani, Stone Deco Style este producator si distribuitor de piatra decorativa. Distribuie pe piața din România piatră decorativă și cărămidă aparentă de cea mai înaltă calitate, produse manual în fabricile din Ciolpani și Buzău.

Unitatea Militară Mizil

Unitatea Militară Mizil

Handlekraft a colaborat cu Unitatea militară Mizil pentru a furniza paleți de înaltă calitate și pentru a ajuta la instalarea lor în unitate. Acești paleți sunt construiți din materiale durabile și rezistente și sunt proiectați pentru a susține greutăți.

Rever Barber

Rever Barber

Am avut plăcerea să lucrăm cu Rever Barber, lider în furnizarea produselor profesionale pentru saloanele de frizerie din România. Proiectul a implicat furnizarea de rafturi paleți și rafturi de tip poliță cu o suprafață totală de 400 m2.

Open Public Services

Open Public Services

Open Public are o experiență de peste 26 de ani, oferă o gamă completă de servicii, de la managementul bazelor de date, expediții postale și logistică completă pentru campanii de promovare a vânzărilor, până la centre de telemarketing și aplicații software.

Fabrica Moncler 2

Fabrica Moncler 2

Ne bucurăm de rezultatele fructuoase obținute în urma parteneriatului nostru cu Moncler, unde am integrat în mod eficient tehnologii și materiale de ultimă generație.

Poliția Generală București

Poliția Generală București

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, este o instituție din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, subordonată Ministerului Afacerilor Interne. Echipa noastră de profesioniști a lucrat cu atenție la detalii pentru a oferi soluții personalizate.

Moncler

Moncler

Moncler este o marcă italiană de modă de lux fondată în Franța, cunoscută în principal pentru îmbrăcămintea de schi. Suntem mândri de rezultatele colaborării noastre cu Moncler, în cadrul căreia am utilizat cele mai recente tehnologii și materiale.

Bigotti

Bigotti

Fondată în 1997, este compania responsabilă pentru producerea și distribuția brandului de lux pentru bărbați, Bigotti, care a reușit să-și asigure poziția pe piața modei.

Meron

Meron

Prin misiunea sa de a aduce cafeaua de cea mai bună calitate în România și prin extinderea rapidă a rețelei sale de locații, MERON a reușit să devină un punct de referință în industria cafelei.

Completează formularul pentru a primi oferta

Email Address

sales@handlekraft.ro

Telefon

+40 758 777 676