fbpx

Handlekraft

  • Poliția Generală București
  • Locație: România, București
  • Produse utilizate: Rafturi tip poliță pentru arhivă, greutatea medie pe poliță – 300 kg

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, cunoscută și sub numele de Poliția Capitalei, este o instituție din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, subordonată Ministerului Afacerilor Interne.

Am colaborat cu acest client pentru a dezvolta un sistem de rafturi tip poliță pentru arhivarea a 8500 de dosare, cu o capacitate de aproximativ 100 m2 și o înălțime de 3 metri.

 

Echipa noastră de profesioniști a lucrat cu atenție la detalii pentru a oferi soluții personalizate pentru nevoile unice ale clientului nostru. Am selectat cele mai bune materiale disponibile pentru a produce rafturi de înaltă calitate, care să fie suficient de robuste pentru a suporta greutatea medie de 300 kg pe poliță.

Ne-am concentrat pe crearea unui sistem de rafturi eficient și practic, care să permită clientului nostru să stocheze și să acceseze rapid și ușor dosarele arhivate. Proiectul  reprezintă un spațiu amplu și funcțional pentru arhivarea documentelor. Suntem dedicați să oferim servicii de înaltă calitate și să construim relații durabile cu clienții noștri.