fbpx

Handlekraft

  • Meron
  • Locație: România
  • Produse utilizate: Rafturi cu înălțimea de 4 m, greutatea medie pe palet de 1000 kg, volumul 400 m2
  • Capacitate: 264 paleți

Povestea brandului MERON a început când o echipă de investitori din Cluj a creat un concept unic pentru industria cafelei din România, inaugurând astfel prima locație a unui lanț care urma să se dezvolte în sistem de franciză.

La momentul actual, MERON se poate mândri cu 17 locații: 10 cafenele în Cluj-Napoca și 7 în alte orașe din România, precum Brașov, București, Satu Mare, Zalău, Oradea și Târgu-Mureș.

Pentru a asigura cea mai înaltă calitate a cafelei, MERON colaborează direct cu fermieri de cafea și distribuitori de încredere. În plus, brandul deține propria prăjitorie de cafea, un spațiu dedicat procesului de prăjire a boabelor de cafea și pregătirii barmanilor pentru competițiile naționale și internaționale. Acest aspect evidențiază angajamentul MERON în a oferi experiențe autentice și cafea de excepție clienților săi.

Am furnizat rafturi specializate, având o înălțime de 4 metri, perfect adaptate pentru depozitare și organizare. Volumul total al spațiului de depozitare a fost de generoasele 400 de metri pătrați, oferind suficient loc pentru a stoca și gestiona cantitățile mari de produse Meron.

Având în vedere greutatea medie pe palet de 1000 kg, am luat în considerare toate aspectele de siguranță și stabilitate pentru a asigura o depozitare fiabilă și eficientă. 

Colaborarea echipei Handlekraft cu Meron a reprezentat o oportunitate unică de a combina experiența noastră în soluții de depozitare cu nevoile și cerințele specifice ale unui brand de renume în industria cafelei. Prin implementarea rafturilor specializate și a spațiilor de depozitare eficiente, am contribuit la creșterea eficienței operaționale a Meron, asigurând în același timp siguranța și integritatea produselor lor prețioase.