fbpx

Handlekraft

  • Fabrica Moncler 2
  • Produse utilizate: Rafturi depozitare Paleti cu plasa Mesh, volumul 300 m2, h rafturi – 5 m și capacitate – 1,000 cutii

Moncler este o marcă italiană de modă de lux fondată în Franța, cunoscută în principal pentru îmbrăcămintea de schi.

Suntem mândri de succesul colaborării noastre cu Moncler în dezvoltarea soluțiilor de depozitare durabile și eficiente. Proiectul a inclus utilizarea celor mai recente tehnologii și materiale de calitate pentru a furniza rafturi de depozitare pentru paleți și rafturi de tip poliță, acoperind o suprafață de 300 m2. Înălțimea rafturilor a fost de  5 m, oferind o capacitate totală de depozitare de 1 000 de cutii.

 

Colaborarea noastră cu Moncler nu a fost doar despre furnizarea de soluții tehnice avansate, ci și despre consolidarea unei relații de parteneriat pe termen lung. Am lucrat îndeaproape cu echipa Moncler pentru a înțelege nevoile specifice ale brandului și pentru a dezvolta soluții personalizate de depozitare, care să se alinieze perfect cu standardele lor de calitate și estetică.

Rezultatul final a fost o soluție de depozitare inovatoare, care nu numai că îndeplinește cerințele stricte ale Moncler în ceea ce privește păstrarea și protecția articolelor de îmbrăcăminte, dar reprezintă și un element distinctiv al spațiului lor de depozitare. Ne bucurăm că am putut contribui la succesul lor continuu și suntem nerăbdători să continuăm colaborarea noastră pe viitor.