fbpx

Handlekraft

  • Digi
  • Locație: România, Brașov 
  • Produse utilizate: paleți cu greutate de 1000 kg

DIGI este un operator de servicii de telecomunicații din România, înființat în anul 1994. Compania Romanian Cable System a cunoscut o dezvoltare rapidă pe piața din România, primii pași concretizându-se prin achiziționarea mai multor rețele de comunicații din țară.

Proiectul nostru a inclus instalarea rafturilor de depozitare pentru o suprafață totală de 1400m3, cu o capacitate impresionantă de depozitare de 1674 de paleți. Am dezvoltat o soluție personalizată pentru acest operator de telecomunicații, astfel încât să se potrivească perfect cu nevoile lor specifice de depozitare.

 

Am utilizat rafturi de depozitare de înaltă calitate, cu o structură solidă și robustă, astfel încât să poată suporta greutatea maximă permisă și să fie utilizate în siguranță. De asemenea, am luat în considerare nevoile de spațiu și eficiența de depozitare pentru a se asigura că această soluție ar oferi o capacitate maximă de depozitare într-un spațiu minim.

Echipa noastră de instalare a fost formată din specialiști experimentați și bine pregătiți în domeniul depozitării. Am lucrat îndeaproape cu operatorul de telecomunicații pentru a ne asigura că rafturile sunt instalate corect și în siguranță, în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și de siguranță.

Suntem mândri să spunem că proiectul nostru a fost un succes. Capacitatea mare de depozitare oferită de rafturile noastre a permis operatorului de telecomunicații să-și organizeze mai bine stocurile și să-și maximizeze spațiul disponibil de depozitare. Ne bucurăm să oferim soluții personalizate și servicii profesionale de instalare pentru a ajuta clienții noștri să-și îmbunătățească eficiența și productivitatea.