fbpx

Handlekraft

  • Brands International
  • Locație: România
  • Produse utilizate: 180 paleți, cu înălțimea rafturilor de 3m

Brands International este o companie românească dedicată întregului domeniu al trabucurilor și accesoriilor pentru acestea. E un importator exclusiv al celor mai bune și mai cunoscute mărci de trabucuri, cigarillos, tutun și păstrează întotdeauna clienții în centrul atenției.

Proiectul nostru a constat în instalarea de rafturi de depozitare într-un spațiu total de 300 de metri pătrați.

Pentru a răspunde nevoilor specifice ale acestei companii, am dezvoltat o soluție personalizată de depozitare care a optimizat eficiența depozitării și a maximizat spațiul disponibil. Am ales rafturile de depozitare cele mai potrivite pentru dimensiunea și greutatea trabucurilor și a țigaretelor, astfel încât să se asigure o depozitare sigură și protejată.

 

Echipa noastră de instalare a fost formată din experți bine pregătiți, care au lucrat îndeaproape cu compania de trabucuri și tigări pentru a instala rafturile în cel mai eficient mod posibil. Am luat în considerare nevoile lor specifice de depozitare și am asigurat o instalare corectă și în siguranță a rafturilor.

Suntem încântați că putem să oferim soluții personalizate și servicii profesionale de instalare pentru clienții noștri și  mândri să colaborăm cu companii dintr-o varietate de industrii pentru a îmbunătăți eficiența și productivitatea depozitării.