fbpx

Handlekraft

  • Graftex Prodcom (Bigotti)
  • Locație: România
  • Produse utilizate: 220 paleți, cu înălțimea rafturilor de 3 m, volumul 300 m2

Graftex Prodcom, fondată în 1997, este compania responsabilă pentru producerea și distribuția brandului de lux pentru bărbați, Bigotti. Cu patru linii de produse diferite pentru a se potrivi oricărui stil – Bigotti Clasic, Bigotti Smart Casual, EgoBigotti și Artigiani – această companie a reușit să-și asigure poziția pe piața modei.

Am creat pentru Graftex Prodcom un sistem de rafturi de depozitare pentru paleti, personalizat pentru a se potrivi nevoilor lor specifice. Acest sistem acoperă un volum de 300 m2, cu o înălțime a rafturilor de 3 metri. Mai mult, sistemul nostru permite acum depozitarea a 220 de paleti, o îmbunătățire semnificativă față de capacitatea lor de depozitare anterioară.

Adoptarea soluțiilor noastre de depozitare a dus la o îmbunătățire semnificativă a eficienței operaționale la Graftex Prodcom. Cu un sistem de depozitare optimizat, personalul poate acum localiza și recupera produsele mult mai repede, economisind astfel timp. De asemenea, prin îmbunătățirea eficienței spațiului de depozitare, au fost capabili să stocheze mai multe produse în același spațiu, maximizând astfel utilizarea depozitului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *